http://www.lodzkiemamy.pl/index.php/9-m ... i-poradnik
Proszę o komentarze i uwagi. Bo na stówę o czymś zapomniałam. Z góry dzięki!
Jakby coś mam wersję w Wordzie 

oooooooooo a tego to ja nie wiedziałam. Jak dobrze Szara, że ty tak dużo wieszszaraczarownica pisze:Szczęście w nieszczęściu, że wcale nie taki duży, ponieważ smoczki firm Lovi, Avent i MAM można zamiennie stosować między sobą. Wystarczy zatem do butelek Avent dokupić smoczki Lovi lub MAM i problem z głowy.

Patrycja11 pisze:Jak dobrze Szara, że ty tak dużo wiesz

Dziękuję!

i ja również.agnieszka19 pisze:Ja nie wymieniałam... Miałam po dwa na każdy wiek i używałam ich aż do momentu przejścia na kolejny etap

Malwina pisze:Ja wymieniałam, ale w mojej opinii się zużywały
Łatwiej zbierał się bród i osad i trudniej się go czyściło

Malwina pisze:tulipan87, my mieliśmy dr Browna butelki i wymiana smoczków na nowe to cena 16 zł za 2 sztuki
Zwłaszcza, że przecież butelki nie straciły swoich "leczniczych" właściwości.
Tylko mają badziewne smoczki do kaszek i dlatego TT są tylko do czystego mleka, czyli karmienia typowo nocnego. Może jak Stanisław zacznie jeść jeszcze bardziej gęste kaszki, to się przerzucimy na Y TT.

\szaraczarownica pisze:Może jak Stanisław zacznie jeść jeszcze bardziej gęste kaszki, to się przerzucimy na Y TT.
martula_87 pisze:Dla mnie porażką była butelka Avent.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013a jak wygląda?lmyszka pisze:silikonowy i ma takie jakby wypustki na końcu. Nie wiem co to za firma.
Jest jasno zielony. Te wypustki są charakterystyczne bo inne które mam ich nie mają.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Smoczek jest dość szczupły i płaski. Nie ma takiej duzej kulki na końcu. No nie da sie kurcze opisać
Wiem, że na pewno nie jest to avent ani canpol.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
To już właśnie prędzej TT 

No i na allegro widziałam że też są po całe 4 zł... tanie to moje dziecko w eksploatacji 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość