Dlatego chyba jutro podjadę jeszcze raz do Słonia i kupię też ten co mam ale w innym kolorze.
Może rabat utarguję to wyjdzie cena podobna jak na all. Bo zapomniałam napisać - jestem bardzo zadowolona z tego Baby Design

Tylko jaki kolor wybrać...

chciałam coś bardziej w beżach/brązach ale z Baby Design nie mają. Drugiego fioletowego nie chciałam, więc stanęło na "małpie" 

Teraz mała jest jeszcze na "górnej półce" łóżka i pod nim mam dużo miejsca i trzymam leżaczek i rożne szpargały - szuflada mi nie potrzebna.
Innych bajerów czy ozdobników nie potrzebuje
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ale w jakim sensie pytasz?lmyszka pisze:Jakie wymiary powinien mieć aby było ok

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ten mój Drewexu ma 180X25 więc myślę, że powinien być OKlmyszka pisze:Na allegro znalazłam 180x30 cm czyli na pół łóżeczka. Powinien chyba byc ok?

lmyszka pisze:Powinien chyba byc ok?
Ale ja dostałam od kogoś taki w prezencie i nie wiem skąd. Jeśli macie ochraniacze na pół łóżeczka to kupcie drugi taki - przyda się albo na zmianę tamtego albo tak jak u mnie, żeby więcej przykryć.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Deco-Ania pisze:W sumie nie mam do niego zastrzeżeń. No może poza tym - co już powiedziała MalaJu - że brakuje jednego, środkowego poziomu.
o takie:

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ja teższaraczarownica pisze:Mam szufladę i za nic bym jej nie oddała
leżą tam pieluchy(nówkiDeco-Ania pisze: i mam wrażenie, że przez to mam wieczny bałagan pod łóżeczkiem
)hmm...może to jest i dla mnie dobry pomysłlmyszka pisze:przestrzeń pod łóżkiem lepiej zagospodarowałam materiałowymi koszami.
Trzymam pod łóżeczkiem paczki pieluch. Pod ścianą jest wsunięte lozeczko turystyczne, wszystko ladnie schowane, niewidoczne, uwazam ze dzięki temu wlasnie nie mam bałaganu. Poza tym przy łóżeczku stoi szafka nocna, wiec gdybym miala szufladę pod łóżeczkiem, żeby ją odsunąć, musiałabym przestawiać szafkę 
dla Gai kupuję już bez szuflady 
dlatego właśnie u nas odkręciłam te badziewne prowadnice,a do szuflady zamontowałam kółeczka.sardynka pisze:Ja miałam szufladę, ale kiedyś coś próbowałam na siłę dopchnąć i prowadnice mi się pokrzywiły i teraz przy przeprowadzce się jej pozbyłam

risonia pisze:Choć to straszny kurzołap
A 2013 

Hekate pisze:Ja mam najtańsze łóżeczko z Ikei za

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość