zadzwonisz to miłe panie w rejestracji wszystko wyjaśnią.

poza tym przejęta jestem i niewyspana, to i roztargniona... ;P

Zbadał małego oczywiście ekspresowo (bo to takie badanie, no i wszystko było ok), ale do tego odpowiedział na wszystkie moje pytania i uspokoił w wielu kwestiach. Widać, że lubi sobie też czasem pogadać, co też chętnie wykorzystałam... 

U nas się przesunie, bo termin nam przepadł i Mati będzie miała dopiero w najbliższy poniedziałek.
Czyli dobrze jestem "zakonserwowana"kari pisze:Deco-Ania, Radosław, ale wydaje mi się starszy do Ciebie
Bo my z Radkiem z tego samego rocznika jesteśmy.
Ale to nie chodzi o fakt, że ktoś nie odbiera telefonu. Bo to, rzeczywiście jest normą.kari pisze:Deco-Ania, standard w przychodniach, musisz próbować, do mojej się ciężko dodzwonić,

A po maturze też przez jakiś czas obracaliśmy się w tym samym gronie znajomych.
sardynka pisze:My z Miśkiem byliśmy na Drewnowskiej, generalnie badanie ok, kilka osób umówionych na daną godzinę, ale szybko idzie. Po pierwszej wizycie od razu umówiono nas na drugą
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

nieznajowa pisze:Rozumiem, że nie mieliście zaleconego podwójnego pieluchowania tylko same ćwiczenia?

sardynka pisze:jedyne co mnie zdziwiło że lekarz nie cbciał zrobić wpisu do książeczki zdrowia...
martula_87 pisze: sardynka pisze:jedyne co mnie zdziwiło że lekarz nie cbciał zrobić wpisu do książeczki zdrowia...
Dominik miał kilka razy usg bioder i ani raz nikt nie wpisywał w książeczkę dostawałam wydrukowany wynik badania.
szaraczarownica pisze:Ja nawet nie pomyślałam o wpisie w książeczce. Mam wydrukowany opis i tyle.

kari pisze:sardynka, dziwne bo my dostaliśmy zdjęcie i opis, a też robiłam w WAMEDzie (tylko, że to było 3 lata temu, ale chyba aż tak się nie zmieniło)

USG stawów biodrowych, który wpięłam do książeczki córki. Badanie zostało zrobione kilka dni po skończeniu przez L. 6 tygodnia życia. Byłyśmy w Olmedzie na Jagienki (pani doktor była sympatyczna i delikatna). Z bioderkami wszystko dobrzeszaraczarownica pisze:Mam wydrukowany opis
Kolejne badanie na przełomie 5 i 6 miesiąca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość