Na pewno taki rozmiar?Meerkat pisze:dość duży - 90x120 po rozłożeni
Deco-Ania pisze:Antos przesiadł się do swojego "dorosłego" łóżka zaraz po pierwszych urodzinkach.
Tak wyszłogohnia pisze:Tak wcześnie???

Patrycja11 pisze:Zastanawiam się tylko dlaczego tak późno, skoro zdecydowanie lepiej i jemu i nam śpi się w osobnych pokojach.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Gdybym miała większa przestrzeń, to od razu kupiłabym 200. A ponieważ u nas tak naprawdę każdy centymetr się liczy to kupiliśmy 160. Rok jeszcze na pewno Antoś bęzie w nim spał (czyl iw sumie wydatek u nas na min. 4 lata).Sybel pisze:Ja się zastanawiam, czy kupować 160 cm, czy od razu 200
My kupiliśmy większe, wydawało nam się, że dłużej posłuży. Poza tym, zawsze wygodniej położyć się z dzieckiem.Sybel pisze:Ja się zastanawiam, czy kupować 160 cm, czy od razu 200.
Dokładnie tak. Przy 160 jest jednak tak "średnio wygodnie".kasieńka 85 pisze:Poza tym, zawsze wygodniej położyć się z dzieckiem.
Zupełnie jak u nas. Jak będzie taka potrzeba to zamierzamy wstawić nie takie typowo piętrowe łóżko, ale dwa w jednym, coś w tym styluDeco-Ania pisze:Sybel pokój dzieci u nas to też "tramwaj", ale innej opcji jak docelowo łóżko piętrowe - chwilowo nie ma. Za Chiny Ludowe nie zmieszczę tam dwóch łóżek.
Wstawiłam pierwsze z brzegu zdjęcie z allegro. Myślałam raczej o niższym, zatem pewnie bez szuflad.
tyle, że troszkę ciemniejsze (chyba) Wróć do jak zadbać o sen Sprawiedliwego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości