malaJu pisze:Blue i MalaJu - pokoje rodzeństwa
Patrycji pokój jak najbardziej wpisuje się w założenia więc został uwzględniony.
Plan jest aby przedstawić najkorzystniejszy układ mebli w pomieszczeniu.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

caixa pisze:Myślę jeszcze nad średnim (10-15m2). Jest kilka zgłoszeń ale dzieci są malutkie. Jest jakaś potrzebująca mama dziecka w wieku około przedszkolnym? Jeśli nie, to wybiorę pokój z dotychczasowych zgłoszeń.
Choć przyznaję, że nasz pokój życzliwy nie jest. Jak nic, albo przestawię te koszmarne drzwi, albo zrobię dzieciom pokój w stylu tramwaj.

Teraz to wygląda zupełnie inaczej, ale jak zacznie się nauka to pewnie weźmiemy pod uwagę biurko pod oknem 
W artykule przedstawiłam po 2 propozycje: z łóżkami normalnymi i piętrowymi. Każdy musi sam zdecydować co będzie dla niego najlepsze. 

agnieszka19 pisze:w małych pokojach warto pomyśleć o łóżku piętrowym. To z Ikei bardzo mi się podoba od dawna ale zastanawiam się właśnie czy jak się go nie wstawi do małego pokoiku to będzie bardzo raził. Taka wielka kolumbryna

Wprawdzie, plany się nieco zmieniły bo jednak pierwotnie planowany pokój dla dzieci będzie naszą sypialnią a nasza sypialnia pokojem dzieci, jednak artykuł zawiera sporo uniwersalnych rad, które da się odnieść do pokoju o dowolnym układzie i wymiarach. Żeby nie być gołosłowną, ja osobiście tak jak Klarysa będę wzorować sie na pokoju dla Uli i Leosia, przy czym pomiędzy łóżkami będzie biurko/stolik co by pełniło funkcje stolika nocnego do położenia czegoś, a szafa będzie na tej ścianie co drzwi. No i łóżka będą miały takie same ale to z czasem, bo na razie za duża różnica wieku. Także dziękuje bardzo i pewnie wrócę jeszcze parę razy do analizowania artykułu. Blue pisze:a szafa będzie na tej ścianie co drzwi

.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości