byłąm tam z 2 razy będąc u rodziców. udało mi się za każdym razem cos znaleśćAnnaMaria pisze:Na Łagiewnickiej jest też fajny komis z ubrankami dla dzieciaczków

AnnaMaria pisze:Na Łagiewnickiej jest też fajny komis z ubrankami dla dzieciaczków
wydaje mi się, że tylko jeden tam jest.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013po przeciwnej stronie co polo musisz kierować się w stronę rynku obok tego komisu jest żabka a po tej samej stronie co Polo przed komisem jest taki lumpeks do którego wchodzi się po 2 schodkach tam też mają dziecinne rzeczylmyszka pisze:taja, a na jakiej wysokości on jest? Gdzie w okolicach polomarketu czy bliżej rynku ?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
a o tym lumpku na przeciwko wielokrotnie mama mi mówiła, Kacper miał ok 5 ślicznych ciuszków tam kupionych
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013taja pisze:(kiedyś ode mnie zamawiałaś półśpiochy i spodenki, ale chyba zapomniałaś)

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013potwierdzamtaja pisze:w tym lumpku dosłownie po 2-3z
w angielskiej wersji
Chyba czas sie tam wybrać.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Myski No co do Lenki to była wyprzedaż bo ja również kupiłam kilka fajnych rzeczy, ale co do zabawek faktycznie ceny nie wiem skąd biorą, nie opłaca się tam kupować. Ostatnio w tym na przeciwko RO kupiłam fisher price zabawkę za 19zł myśle, że się opłacało:):)Myski pisze:martula_87, Ty także z Widzewa jesteś, może by się tak kiedyś w realu zapoznać
Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości