Napierw wyszedł rozstrzał ale zorientowałam się że płeć źle oznaczyłam

Wpisałam Antka w te drugie siatki - mi wyszedł taki sam wynik.kochecka pisze:Deco-Ania wg tych, które Ty wkleiłaś Laura jest na 25. centylu (waga) a np wg tych http://www.siatkicentylowe.com/ jest poniżej 3. centyla
mietka pisze:Franio 25-50 wagowo, wzrost na 50
Helena wagowo 50 centyl, wzrost powyżej 90
kakonka pisze:Fifi 16 miesięcy - waga między 10-12 centylem, wzrost między 80 a 90 centylem
czyli zbliżone
A może 10? To by było szczęście 
słuszna waga my ważymy 8830 i jesteśmy poniżej 3 centyla wzrostu mamy 77 cmszaraczarownica pisze: Stanisław ostatnio ważył 11 140

Co oznacza, że obecnie jest nieco poniżej 50 centyla 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Moje plecy nie wytrzymują tych górnych centyli 

czyli prawie jak Wojtuś. Ale nie przejmuj się, jeszcze chwilę i przestanie tak szybko przybierać na wadze. Poczeka na rówieśników
Ale kręgosłup faktycznie cierpi, zwłaszcza kiedy dziecko jeszcze nie chodzi( taaaaaa, Mateusz zaczął jak miał 15 m-cy Nie przejmuję się, podoba mi się taki okrąglutkitulipan87 pisze:Ale nie przejmuj się, jeszcze chwilę i przestanie tak szybko przybierać na wadze
)

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Właśnie skorzystałam ze strony podanej przez kochecka i wyszło namw obu przypadkach 25 centyl19anioleczek92 pisze:strony podanej przez kochecka
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ale on też ma dużą głowę. Nawet były problemy z wyciągnięciem go, bo Skoczylas trochę z wielkością cięcia "przesadził" 

No zobaczymy jak ten nasz klocek będzie rósłszaraczarownica pisze:Z wagą z całego serca Ci życzę, żeby skończyło się tak, jak u nas i u Ju, czyli żeby roczek "przechodził" w okolicy 11-11,5 kilo
Mierzyłam moje dzieci dzisiaj, ważyłam też i niewiele się zmieniło, wiec nie ma co pisać. W każdym razie - waga leci, wzrostu nie przybywa - jesień.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości