Na razie pije z Nuka Easy Learning - załapał od razu
Szkoda tylko, że nie ma miarki, bo nie wiadomo ile Młody wypił.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
ale te malutkie są na początek, a jak bym miała większą mogła bym ją do karmienia użyć
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Dzięki, znalazłam jeszcze w Słoniu, ale jak nie będą mieli to podjedziemy do Carrefoura, bo mamy w planach Wodny Raj 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

kurcze nie wiedziałam, że jakoś tak można, widziałam tylko że w zależności od mocy wciśnięcia "tego czegoś w środku" ustawia się łatwość ssania, ale nawet przy najlżejszym było strasznie ciężko..misia-misia pisze:Mimo, że zaworek ustawiony na 4 krople a nie 2 czyli łatwo się ciągnie...
misia-misia pisze:Nacięta w krzyżyk. Wzięłam więc nóż, nacięłam dalej i leci aż miło. A nie cieknie.
ale mój zdolny syn przechyla specjalnie i tak kapie czasem na podłogę.misia-misia pisze:W między czasie kupiłam do domu Lovi
Obrazek
) i od samego początku przestawiła się z automatu.i mojamalaJu pisze:i to jest moja odpowiedź na pytanie, co zamiast butelki

grafitowa pisze:ten który misia-misia wkleiła wyżej?
Malwina pisze:kari, może jakaś felerna partia?

O, dobrze wiedzieć, właśnie miałam pytać w jakim wieku dziecko może załapać o co kaman z tym kubkiem. Mam go od dawna, może w końcu się przyda (o ile moje dziecko zechce wreszcie przyjmować jakieś płynyklarysa pisze:Mój syn pije z Lovi 360 od skończenia 7 miesiąca (córka piła trochę później, bo od 8).

malaJu pisze:misia-misia, to masz albo xle założoną gumkę, albo popsuty.
klarysa pisze:Normalnie żadnej szczeliny nie widać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości