klara76 pisze:u nas też już pierwszy prezent "zamieszkał" w szafie
Fajnie, że Twoja córka tą akurat chce... Moja oczywiście wybrała sobie taką co jej nigdzie nie ma poza allegro... Fluttershy...
klara76 pisze:u nas też już pierwszy prezent "zamieszkał" w szafie

agnieszka19 pisze: Sama lubię z Natalką nieraz się bawić po ciemku w wannie

mietka pisze:no i oczywiście lego friends.

no to teraz spełniam moje marzenie i uszczęśliwiam moją córkę 
mietka pisze:oprócz latającej wróżki będzie

ppola pisze:mój mąż przebąkuje cały czas o pociągu Duplo który reklamują w TV

co prawda nie mąż, a Gabriel, ale jak zobaczyłam cenę, to natychmiast mi się odechciało.ppola pisze:Natomiast mój mąż przebąkuje cały czas o pociągu Duplo który reklamują w TV

oczywiścieBian pisze:ppola to dla niego ma być chyba

Hmm, ciekawe czy taki domek spodobałby się mojemu Wojtkowimietka pisze:ava, ja też zawsze o takim marzyłam no to teraz spełniam moje marzenie i uszczęśliwiam moją córkę

kasia28 pisze:na każde dziecko tylko po 40zł a ciezko za to kupić cos fajnego by sie ucieszyły

agnieszka19 pisze:40 zł to wcale nie tak mało
w Pasażu Łódzkim.kasia28 pisze:A ten tk max gdzie jest?

kasia28 pisze:lko widzicie za te40zl musze kupić 2prezenty bo młodszy syn ciągle wierzy w Mikołaja

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013agnieszka19 pisze:Fajnie, że Twoja córka tą akurat chce... Moja oczywiście wybrała sobie taką co jej nigdzie nie ma poza allegro... Fluttershy...

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Misiak pisze:agnieszka19, to jeszcze lepiej. Coś mi się potaśtało.

dokładnie. Są albo lalki albo autaSybel pisze:http://deser.pl/deser/1,111857,14989731 ... SlotII3img
Super reklama, super zabawka i mam nadzieję, ze jak Zosia będzie w odpowiednim wieku, coś takiego dla niej znajdziemy
Swoją drogą fakt, że dla dziewczynek wszystko słodkie i różowe, a dla chłopców strasznie dużo militariów. Nie podoba mi się to
A 2013 
Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość