My mieliśmy.sardynka pisze:Ewentualnie miała któraś z Was może (osobiście albo do czynienia z) Espiro Magic?
szaraczarownica pisze:sardynka, szansa jest. Wymagania: w miarę prosty kawałek chodnika, a już na pewno bez krawężników.

agnieszka19 pisze:Mam, mam Super sprawa. Na prawdę polecam:)
zobaczymy jaka będzie różnica wieku 

No ale za miesiąc czy dwa znów wszystko może się zmienić, nie ma szans na przewidzenie tego 

malulu pisze:sardynka, zamiast dawać ręki to można poprosić dziecko, żeby trzymało się wózkaWidziałam wiele mam, które tak rozwiązują sprawę.

Bian pisze:5-punktowe pasy bezpieczeństwa z miękkimi otulinkami

wiolancia pisze:Moja Ala jest dość duża.A jeszcze w tych wszystkich grubych ciuchach w Inglesinie ledwie się mieści.Siedzi tam ściśnięta jak ogórek kiszony

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:sardynka, czy ty chcesz Nam coś powiedzieć
taja pisze:maclaren techno xlr

podpisuję się pod wszystkim co napisała Pepsi. To był jedyny wózek, który braliśmy pod uwagę..a jak ja się uprę
z tego co pamiętam XT ma mniejsze kółka
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:A dodatkowo dobija mnie fakt, że teraz Kacper chce tylko "chodzić" wolno a wzięcie Go na ręce czy wsadzenie w wózek to najgorsza kara Spacery to katorga i płacz

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Chyba nie ma określonej granicy wieku. To bardzo indywidualna sprawa.ola pisze:Od kiedy spacerówka?

sama jestem bardzo ciekawa? Możesz zdradzić?niesia2708 pisze:wiolancia, a tak z ciekawości- dlaczego zmieniliście spacerówkę??

ola pisze:A co myślicie o trójkołowcach?

Uroki życia na wsi.. 
A jak nie szkodzi (co najważniejsze!) to już w ogóle rewelacja.. 
Jedyne ale, to pasy - takie trochę porąbane zapinanie, najpierw trzeba wsunąć jeden element w drugi i dopiero się to wpina w zatrzask. Babcia mnie przeklnie..

Nie mogę go w ogóle rozłożyć. Coś się zablokowało.Bian pisze: A co się u Was stało?

Lubimy się 
tylko inny kolor, wylicytowana za niecałe 100 złotych, kupiona na wakacje bo podstawy wózek nie zmieścił się do samochodu. Też mogę polecić choć nie wiem czy na zimę i czy jako wózek jedyny, dla nas jest on dodatkowym ( na wakacje i do centrum handlowego)elinka3 pisze:dla nas jest on dodatkowym ( na wakacje i do centrum handlowego)

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość