to nic, że jest od 12 roku życia

Blue pisze:Joanka-A do jakiego wzrostu/wieku jest ten motorek?I czy te kolka sa faktycznie piankowe i latwo jezdza po chodniku?I czy siadajac pupa na siedzeniu,mozna utrzymac rownowage bez podporu nog na chwile (jak na jezdizku 4 kolowym) czy podpor nog jak na typowym rowerze biegowym z cienkimi oponami jest konieczny?Jednym slowem czy szerokosc kol gwarantuje stabilnosc?
). Siedzisko ma dość nisko- tak do 2-2,5 roku max. w zależności oczywiście od tego jak wysokie jest dziecko, konkretnie jak długie ma nogi. Później już "szoruje" kolanami po podłożu i nienaturalnie wygina nogi, co oczywiście sprawia nadal ogromną frajdę

Blue pisze:Bian,Grafitowa-a jak Wasze jezdziki?Do jakiego sa wzrostu/wieku?Czy sa stabilne?Czy kolka sa solidne do powierzchni poza domem?

Moim zdaniem jest rewelacyjna 
Laura też dostane interaktywną kostkę 
Wszystkie dziewczynki a mam ich 4 dostaną to samo 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
. Mała biega po całym pokoju i łapie motylki. 

sardynka pisze:można w nieskończoność otwierać i zamykać okienka
Zakupiony prezent dla Martynki:):) a Natka chce Monster High;/;/ ehh szukać promocji tylko mi pozostało 
Bian pisze:szaraczarownica czekam na Twoją recenzję Bajek Andrusa i Bałtroczyka
caixa pisze:Kaja dostała dziś od Mikołaja (który przyszedł po list i pożarł ciastka)
mnie jednak drażni, że czasem jakby wszystkie motyle naraz wylatywały, a lepiej by było jakby stopniowo się to odbywało...
Bian pisze:czekam na Twoją recenzję Bajek Andrusa i Bałtroczyka
Blue pisze:Agnieszka-a macie juz jakas MH?

Blue pisze:To sa lalki wg mnie dla ciut starszych dziewczynek i nie chce stymulowac jej wyobrazni swiatem wampirow,upiorow,czaszek

Blue pisze:Niech narazie oglada sobie slodkopierdzace kucyki,equestria girls czy wyidealizowane i przeslodzone Barbie.

Blue pisze:o MH narazie nie mowi-co mnie cieszy,po prostu zafascynowala sie chwilowo czyms innym.
Blue pisze:wyidealizowane i przeslodzone Barbie

mietka pisze:- latającą wróżkę, specjalnie ściągniętą na tę okoliczność z NY (matka wariatka, nic nie poradzę)
![]()
niestety nie maja zbyt dobrych opinii Bian pisze:Jak patrzę na Barbie to też widzę w niej w zasadzie same potencjalne zagrożenia dla psychiki dziecka - nienaturalnie szczupła dziewczyna z dużym biustem, prawie zawsze w wersji na szpilkach, często w strojach, które więcej odsłaniają niż zasłaniają.A jednak dla dziecka, to z reguły tylko lalka.
MH dla mnie równie upiorne jak dla was. Podejrzewam, że za rok wrócę do tematu.

Pepsi pisze:te wróżki w PL też można kupićniestety nie maja zbyt dobrych opinii
a co do opinii.. zdalnie sterowane helikoptery też nie mają dobrych opinii a jednak dzieciaki je chcą

rajeczka pisze:do tego za dużo jej kupuje ot tak bez okazji

kasia28 pisze:sardynka ,gdzie mozna kupić taki namiocik i taki do przechodzenia jak wystawiłaś zdjęcie,i jaka cena jest tego?
, namiot kosztuje 26 zl a tunel 50.Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość