Misiak pisze:Ja jeszcze nie podawałam przeciwbólowych, bo nie było tak źle. U nas daje radę Calgel.

Misiak pisze:Ja jeszcze nie podawałam przeciwbólowych, bo nie było tak źle. U nas daje radę Calgel.

WRESZCIE coś się w gębie Ali dzieje wiolancia pisze:Uwaga ! Uwaga !
Dziś wieczorem zauważyłam lewą dolną jedynkęWRESZCIE coś się w gębie Ali dzieje
Rozumiem, bo my też długo czekaliśmy na pierwszego zęba, aczkolwiek nie ma pewności co do tego, czy kolejne szybko się pojawią. U nas wolniutko to wszystko idzie i jeszcze ciągle brakuje nam ośmiu zębów, ale ja nie narzekam, dłużej będą zdrowe 

Misiak pisze:Ale od "widać" do "wyjść" minęło kilka miesięcy

Jedno zmartwienie mniej.zbroziu pisze:nie będzie szprycował Wojtka lekami od małego
zbroziu pisze:jutro chyba jednak polecę do apteki po jakiś lek, najwyżej będę tą złą żoną
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013zbroziu pisze:jutro chyba jednak polecę do apteki po jakiś lek
lmyszka pisze:to ty jeszcze nie masz???
szaraczarownica pisze:ibuprofen
zbroziu pisze:to jest jakiś specjalny dla dzieci?
Ale są przydatne jak dziecko wymiotuje. Ja w domu nie mam. Na szczęście niedaleko mam aptekę całodobową.19anioleczek92 pisze: nic się nie działo po nich ani rozwolnienia ani brzydkich kup na następny dzień wszystko grało
szaraczarownica pisze:zbroziu pisze:nie będzie szprycował Wojtka lekami od małego
Mój miał takie podejście jak zaczynały się kolki. Nie chciał nic podać. Po 6 miesiącach kolek nie ma już żadnych oporów.
zbroziu pisze:czy spotkałyście się może u swoich dzieci z takimi objawami ząbkowania jak: wysypka na buzi i odwracanie głowy podczas karmienia?

nie wiem...już bym chciała aby ten ząb wylazł i boję się kolejnych... 
pocieszające, że około 10 trochę zjadł z cycka.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość