Na razie działamy tylko na Facebooku, ale być może za jakiś czas bardziej rozwiniemy skrzydła
jeśli wiatry będą przychylne:)A jak to się zaczęło?
... szycie to moja pasja jeszcze z dzieciństwa... pamiętam jak będąc małą dziewczynką szyłam ubranka dla lalek, potem jako nastolatka tworzyłam własnoręcznie narzuty , a potem .. dorosłam, wpadłam w wir pracy i obowiązków i zapomniałam, że to potrafię i tak lubię. Aż do momentu, gdy na świat przyszła Hania:) to jej pojawienie się przypomniało mi o mojej umiejętności i pasji i to dla niej zapragnęłam zrobić coś prosto z serca. Tak powstała pierwsza pościel, potem beciki i pościele dla znajomych na prezent, aż wreszcie niedawno moje projekty mogły ujrzeć światło dzienne:)
... i w ten sposób powstała nasza pracownia mamimade, która jest wspierania graficzne przez mojego męża, a w innych sprawach, również tych szyciowych, przez kilka przyjaznych duszków

Prosto z serca to myśl przewodnia naszej pracowni:)
Głównie zajmujemy się szyciem dla najmłodszych, ale mamy też co nieco dla starszych dzieci. Nasze propozycje to zatem: beciki, pościele, śliniaki, kocyki, ochraniacze na łóżeczka, organizery, poduszki i wiele innych. Ogranicza nas jedynie nasza wyobraźnia, która na szczęście jest mocno kreatywna:) Jesteśmy również otwarci na sugestie i propozycje odbiorców:)
Wytwory naszej pracowni to także idealny pomysł na prezent:)
Serdecznie zapraszam na nasz profil na FB:
http://www.facebook.com/pracownia.mamimade
Poniżej przedstawiam również kilka zdjęć naszych projektów i realizacji:) Chętnie poznamy Wasze opinie:)
becikowo:)
Beciki wykonane są z wysokiej jakości 100% bawełny oraz antyalergicznego wypełnienia.
Zapinane są na rzep.
becik dla dziewczynki
potem świetnie sprawdza się w roli pierwszej kołderki 
i jeszcze jeden becik

pościel dla chłopca

pościel pakowana jest w pudełko, idealna na prezent:)
pościel dla dziewczynki:)
coś dla malucha i dla starszaka

i w pudełku
świetny prezent na nadchodzące święta
rolowane etui na kredki:) świetna zabawa i porządek:)
Wkrótce kolejne realizacje:)
Zapraszam:)

Bo sie przewracał 

[/url]