nie wiem dziewczyny zachwalały, więc kupiłam. Bedzie pod choinką więc dowiem się we wtorekgrafitowa pisze:Patrycja11, fajna ta mata? Myślałam o takiej dla Emilki.

w Słoniu. Jest na allegro wystawione przez Słonia koszt 44 zł, w sklepie 52 więc lepiej powołać się na allegro. Jedyny minus to jak się kupuje mówiąc że z allegro to nie można płacić kartą.grafitowa pisze: gdzie kupiłaś?

Marta pisze:wczoraj kupilam Filipusiowi, jak zobaczyl to zaczal wyciagac raczki i smial sie w glos, no wiec co mialam zrobic![]()
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

caixa pisze:ja mam dokładnie tę samą sytuację z Kaja. Lalki jej nie potrzebne do niczego.![]()

To jeszcze mam jedno pytanie, jak znaleźć Słonia na allegro?
ojoj z jednej strony to dobrze, bo lalki Hani zajmują pół pokoju i wiecznie jej małocaixa pisze:Lalki jej nie potrzebne do niczego
a to mój kolejny typ dla Hanicaixa pisze: Kot w worku

Blue pisze:Kota ww roku
Bian pisze:Możecie się śmiać, ale u nas ruszyło kupowanie prezentów pod choinkę dla dzieciaków. Co roku maluchów przybywa, w tym roku plus trzy kolejne sztuki, więc trzeba rozłożyć wydatki.

I aż się boje za co je kupie . 

od nas będzie najprawdopodobniej taki:

a do tego od mojej mamy

Jeden wspólny i drugi od agnieszki19 garaż dla aut 

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości