Gabryniagrafitowa pisze:Ja nie mam metody na odkopywanie się
więc nie spinam się tym za bardzo. W domu mamy ciepło, więc jak się odkryje to śpi odkryty, chyba że któreś z nas się przebudzi, to idzie do jego pokoju go przykryć.grafitowa pisze: Musiałabym nie spać, tylko czuwać i co chwilę ją przykrywać
dzieciakówgrafitowa pisze:Ja nie mam metody na odkopywanie się

Patrycja11 pisze:Gabryniagrafitowa pisze:Ja nie mam metody na odkopywanie sięwięc nie spinam się tym za bardzo. W domu mamy ciepło, więc jak się odkryje to śpi odkryty, chyba że któreś z nas się przebudzi, to idzie do jego pokoju go przykryć.grafitowa pisze: Musiałabym nie spać, tylko czuwać i co chwilę ją przykrywać

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013sardynka pisze: też śpi odkryty...odpuściłam już dawno z przykrywaniem, bo bym musiała całą noc nad nim stać

malaJu pisze:a na stopach skarpety
) to staram się pilnować, żeby była przykryta. Spotykam się wtedy z wierzganiem
). Za to jak się w nocy nie daj boże rozbudzi, to nie zaśnie przykryty. Więc muszę warować i Panicza przykryć jak już zaśnie.ja tak mam od jakiegoś roku. W dzień po domu latam bez skarpet, z krótkim rękawem. Przychodzi godzina mniej więcej 20:30 i robi mi się koszmarnie zimno. Ale taaaaaaaaak, ze aktualnie siedzę w polarowej bluzie, w grubych skarpetach a i tak stopy mam zlodowaciałe. Nie ma mowy, żebym zasnęła bez termofora. A jak zasnę i po przebudzeniu poczuję że go nie ma, to trzęsę się jak galaretka. Dodam, że przykryta jestem w sumie do linii moich oczu. Mogę mieć uchylone okno, ale termofor musi byćszaraczarownica pisze:w dzień mu gorąco, a w nocy zimno
.
On już się przyzwyczaił i sam mi nawet przynosi zrobiony 

malaJu pisze:i będzie nowy dzienniczek ciążowy

a jeszcze niedawno pisałaś, że Gabryś w ogóle nie chce słyszeć o rodzeństwie.Patrycja11 pisze:no mój syn od dwóch dni chodzi i powtarza że chce mieć siostrzyczkę
też się dziwię. Wczoraj zakomunikował dziadziusiowi, że chce siostrzyczkę, będzie dawał jej mleczko i nawet podzieli się KubusiemDeco-Ania pisze:a jeszcze niedawno pisałaś, że Gabryś w ogóle nie chce słyszeć o rodzeństwie.Patrycja11 pisze:no mój syn od dwóch dni chodzi i powtarza że chce mieć siostrzyczkę

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
martula_87 pisze: od kilku dni mam prawdziwa lodówkę w domu

Wróć do jak zadbać o sen Sprawiedliwego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości