Godz.11:00 może być?
Godz.11:00 może być?

nawet przed 21
) i odezwę się na PW.

malaJu pisze:Możecie się mnie bać. Mam WSZYSTKIE nazwiska
szaraczarownica pisze:jak Ty WSZYSTKICH znasz
Np. Dzięki TWOJEJ wiedzy 

malaJu pisze:szaraczarownica pisze:jak Ty WSZYSTKICH znasz
nieeeee, nie ZNAM, ale umiem namierzyćNp. Dzięki TWOJEJ wiedzy
malaJu pisze:agnieszka-isia, jasne, dwudziestą wolna.
Modki, dopiszcie, proszę. Ja potem prześle info do p. Pawła.

Jakieś propozycje .
Chciałam sie upewnić
Czy jest jeszcze jakieś malutkie 20 min wolne? Bo my chętni jesteśmy - jeśli jest to kiedy na którą ? My byśmy się zapisali 
Kurczak pisze:Dziewczyny, ja niestety zwalniam swój termin. Wypadła mi ważna uroczystość na uczelni i nie dam rady. Przepraszam za zamieszanie.

Mama Mai pisze:Kurczak a jaki termin zwalniasz ? Na 16 ?

klara76 pisze:to my na 16 poprosimy
juta79 pisze:To my na 16.00 poprosimy

Mama Mai pisze:Dziękuję malaJuklara76 pisze:to my na 16 poprosimyjuta79 pisze:To my na 16.00 poprosimy
Dziewczyny w takim razie ja na 16.40 mogę być- jeśli którejś bardziej pasuje ta godzina to jest mi obojętnie, tylko piszcie:)
A co do ubioru i ewentualnej koncepcji fotografa to też jestem ciekawa? Czy jest jakiś pomysł/temat czy każdy przychodzi ze swoim pomysłem

klara76 pisze:Mama Mai pisze:Dziękuję malaJuklara76 pisze:to my na 16 poprosimyjuta79 pisze:To my na 16.00 poprosimy
Dziewczyny w takim razie ja na 16.40 mogę być- jeśli którejś bardziej pasuje ta godzina to jest mi obojętnie, tylko piszcie:)
A co do ubioru i ewentualnej koncepcji fotografa to też jestem ciekawa? Czy jest jakiś pomysł/temat czy każdy przychodzi ze swoim pomysłem
ja mogę 16.20

grafitowa pisze:zbroziu, nam w zasadzie wszystko jedno. Możemy być na 11
zbroziu pisze:to jeśli Emi, nie będzie miała żadnych planów to ja chętnie wybiorę 11:20

Wróć do Łódzkie Mamy Potrzebują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość