Mama Mai pisze:31.01-02.02.2014 Interaktywna przygoda dla rodzin z dziećmi w świecie zabawek Kinder Niespodzianki! BEZPŁATNIE
http://expo-lodz.pl/event/kraina-kinder ... dzianki-31
Jak w temacie, kolega mi podesłał taką info, myślę ,że może być fajnie. Tyle,że moja dziewczynka jeszcze trochę mała i się zastanawiam.
Juz nas zapisałam 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

martula_87 pisze:Ja też się zastanawiam ale chyba odpuszczę Dominik jest chyba trochę za Mały tam będzie pewnie masa dzieciaków i zarazków a my dopiero wyszliśmy z przeziębienia.....
W kąciku z frisbee był chłopak naprawdę ogarnięty i jak tylko zobaczył jakiegoś dzieciaczka samego, lub nie potrafiącego dobrze rzucać, to od razu się pojawiał i tłumaczył. Samotne dzieciaczki też mogły liczyć na jego zainteresowanie. Grał z nimi do oporu. Tak samo było w dwóch innych miejscach gdzie obsługiwali panowie. Tam również można było polegać na ich naprawdę sympatycznej i fachowej pomocy. Ogólnie buzie dzieciaczków raczej uśmiechnięte. Płakały tylko te które musiały już wyjść
Fakt, kolejka do zdjęcia ogromna, a jedna fotka robiona strasznie długo. Ale jeśli ktoś idzie w towarzystwie jeszcze jednej dorosłej osoby, to na zmianę da się przeżyć. Ogólnie polecam 

Co prawda większość atrakcji była nie dla jego wieku, ale samochody i duże kredki bardzo mu się podobały.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość