malaJu pisze:Osoby, które się spóźnią - niestety wypadają z kolejki.

Do jutra!
Fajnie było
Dziekujemy panu Pawłowi za sesję 

tak jak my. Gabrysiek beczał i doprowadzał mnie tym do szału. Mam nadzieje, że chociaż jedno będzie ładne żebyśmy mogli sobie zrobić duuuuuże i powiesić na ścianie...grafitowa pisze:My też wróciliśmy i również dziękujemy panu Pawłowi za cierpliwość i dobre chęci, choć moje dziecko średnio współpracujące było
było miło i sympatycznie

Tak mi szkoda ze zmarnowałam szanse sobie i komuś innemu ale i tak kurcze wyszłam az 50 minut przed czasem. Teraz bede jeździła tramwajem bo na łódż to ja sie nie nadaje
no czasem tak bywa, niestety. Też bym miała problem, bo nie prowadzę auta.

jak bym wiedziała ze cie nie będzie to bym poszła akurat równo z twoim czasem byśmy sie załapaliPuma pisze:becia_kazmierczak, trzeba bylo wejsc bo my na 14:40 tez nie dotarlismy czekalam na meza, ale sie nie doczekalam
zrezygnowałam bo nie chcialam pakowac sie spóżniona i zeby przeze mnie wszyscy inni mieli odsuwe wiec sie wróciliśmy, wojtuś juz nie marudzi ze nie poszlismy na sesje zajął sie grą w auta. a ja sie troche uspokoiłam, nigdy taka zła nie prowadziłam auta, dobrze ze nic złego sie nie stało, jak bym cofneła czas to juz bym wolała posiedziec w aucie i sie uspokoic, niz ryczec i jechac nie wiadomo gdzie
ciekawa jestem efektów
Patrycja11 pisze:Mam nadzieje, że chociaż jedno będzie ładne żebyśmy mogli sobie zrobić duuuuuże i powiesić na ścianie...

Deco-Ania pisze:Ale Wam zazdroszczę! I jestem bardzo ciekawa efektów: powiedzcie, że się pochwalicie, proszę.

My również sie dołaczamygrafitowa pisze:My też wróciliśmy i również dziękujemy panu Pawłowi za cierpliwość i dobre chęci

Wróć do Łódzkie Mamy Potrzebują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość