.Temperatura dobiła w nocy do 41 stopni. Od rana nie przekracza 38,5 ale jest na Nurofenie. Byliśmy wczoraj u pani dr. No jest niezły pogrom z tym wirusem. Mówi, że cała Łódź zainfekowana. I dokładnie takie objawy. Czekamy. Wyjazd w zawieszeniu.
.
masakra jakaś. Na szczęście już lepiej. 

znowu.... Masakra i weź tu planuj!caixa pisze:Wyjazd w zawieszeniu.
malaJu pisze:znowu.
mielismy i tak umowiona kontrole,no i gorzej niby nie jest (ja jiz wizje szpitala i zapl pluc mialam) ale nic kompletnie lepiej tez nie.Od jutra zmiana antyb jesli temp sie bedzie utrzymywac.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
malinka1984 pisze:pupa odparzona po antybiotyku
sama z siebie nie ma szans na otworzenie buzi.Zupelne przeciwienstwo siostry-lekomanki,uwielbia wszelkie syropki
agunia pisze:Dzis zmienilismy Agatce antybiotyk bo gorwczkowala i byla naprawde nieswoja.Oby tym razem podzialal

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013misia-misia pisze:Po 10 dniach z antybiotykiem i kontroli u lekarza... kontynuacja antybiotyku na kolejne 4 dni![]()
NEVERENDING STORY normalnie!
Jeszcze lekkie szmery słychać niestety.

Polecam też Łagiewniki chociaż nie wiem czy oni mają neonatologię no i z tego co wiem to teraz przepełnione...ale to pewnie wszędzie tak :/
W poniedziałek chyba do lekarza pójdziemy jak się nic nie zmieni...Na razie pulneo,neosine i inhalacje no i tran...
.Było też podejrzenie krztuśca ,więc od razu lekarka przepisała Klacid w zwiększonej dawce.Do tego Nebbud,Berodual,Flavamed ,Polfergan,no i leki przeciwgorączkowe...
???Malwina pisze:mucofluid rozrzedza wydzielinę
19anioleczek92 pisze:U nas katar i pokasływanie co jakiś czas ale takie odrywające się...

o ile dobrze pamiętam (chociaż Wiolą nie jestem, to mamy tą samą pediatrę) to tydzień. Sama rozważałam wyjazd z Gabciem, ostatecznie po złych opiniach w internecie zrezygnowaliśmy.Blue pisze:Ile czasu trzeba być w szpitalu na diagnostyce?
jasne że tak. Bo mając skierowanie, dzwonisz i się tam umawiasz na konkretny termin.Blue pisze:I czy każdy lekarz NFZ (łodzki) może wypisać skierowanie tam?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości