Norma jest do 5
Norma jest do 5
przy infekcjach wirusowych może być tak do 50...przy bakteryjnych najczęściej powyżej 100 chociaż u Gajki było ok 70 (dodatkowo miała rozmaz ręczny leukocytów typowo bakteryjny który potwierdził rodzaj infekcji)...no i u nas to 70 byĺo po dwóch dobach gorączki a teraz po 4 raptem 30 
ja się ostatnio z Sebastianem zaparłam, czekałam 5 dni z gorączką do 39.3 ciężko zbijalną, gdzie 4 doby był osluchiwany i lekarka oceniała jako wirusowe ale że podalaby antybiotyk...5 doby się złamałam, bo czuł się coraz gorzej i temp skoczyła do 39.6 , po jednej dawce antybiotyku odrazu była poprawa. Mając badania crp na Twoim miejscu bym jeszcze czekała.sardynka pisze:W temacie zdrowia to ile dni temperatury czekacie z podamożecoem antybiotyku?

)
Przynajmniej czuję, że coś konkretnego robię).
Straszny jakiś ciąg Was dopadł... obyście już wychodzili na prostą 

Mój siostrzeniec dwa razy miał zapalenie stawu biodrowego, za każdym razem odpoczynek pomagał.
A 2013 
Tak, wstrzymamy się co najmniej do następnego tygodnia. Byłam jednak dzisiaj ze starszym u lekarza (m. in. rano męczył go średnio ciekawy kaszel) i od razu ustaliłam kwestię szczepienia z pielęgniarką.caixa pisze:ava, nam neurolog nie pozwoliła szczepić nawet gdy ktoś inny w domu jest chory. Wstrzymaj się.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości