.
powiedz - gdzie byliście przed wystąpieniem objawów? ostrzeżenie się nam wszystkim przyda.
A 2013 
no napisz jestem bardzo ciekawamisiao1983 pisze:Chcecie wiedzieć gdzie byliśmy przed wystąpieniem objawów, co obstawiałabym za punkt zakażenia z "brudnych rąk" do buzi?
uffff. Adaś szybko dojdzie do siebie spokojnie. Trzymaj się kochana i nie martw się, będzie wszystko dobrzemisiao1983 pisze:Jakkolwiek to brzmi, cieszy mnie to, ordynator też przyszła pow, że ją to cieszy.

(( plus wyniki histopatologiczne wykazały jednak wyrostek zapalny był, ale raczej wtórnie od tej choroby. 3 bakterie niealarmowe , jakieś bytujące we florze, ale antybiotyk był potrzebny. Nałożyły mu się 3 świństwa naraz. Teraz robią mu badania immunologiczne. A ta choroba to plamica schoenleina henocha.
(( ktora zajęła mu przewòd pokarmowy , stąd bòl. Dopiero teraz jak wyszły mu krwiaczki na nogach, lekarze wpadli co to. Czekamy na konsultację z gastroenterologiem, jakie leczenie, bo ta dziwna choroba ustępuje sama, o Ile nie narobi szkòd. JA nie wierzę w to co się dzieje.
((

bo kroplowki tez podaja co jakis czas, zwykle z sola i glukoza. Widac ze jej sie nudzi, ale w tej chorobie wazne jest by duzo lezec/siedziec, wstawanie tylko do wc.

Ja też nie słyszałam o tej chorobie. Trzymajcie się. Sama się popłakałam jak czytałam wasze posty. Wcale się nie dziwię, że wy wylalyscie morze łez. Ściskam mocno. I naprawdę wierzę, że będzie dobrze.i mocno trzymam kciuki.caixa pisze:misiao1983, Misiak, dziewczyny...Ja też nie słyszałam o tej chorobie. Trzymajcie się. Sama się popłakałam jak czytałam wasze posty. Wcale się nie dziwię, że wy wylalyscie morze łez. Ściskam mocno. I naprawdę wierzę, że będzie dobrze.
caixa pisze:misiao1983, Misiak, dziewczyny...Ja też nie słyszałam o tej chorobie. Trzymajcie się. Sama się popłakałam jak czytałam wasze posty. Wcale się nie dziwię, że wy wylalyscie morze łez. Ściskam mocno. I naprawdę wierzę, że będzie dobrze.

Dzieciaczki na pewno wyzdrowieją. Oby jak najszybciej.

A 2013 
hatifnatka pisze:zdrowia dla Poli i Adasia!
hatifnatka pisze:zdrowia dla Poli i Adasia!
Adaś non stop przeciwbólowe, leży wyczerpany, każą nie chodzić, ze względu na nóżki, są nowe wybroczyny. Usg wczoraj o wiele lepsze, ale ból jak był tak jest. Przenieśli nas z chirurgii na oddział gastroenterologii i alergii. Tu pielęgniarki znają to świństwo.

i dużo siły Wam życzę.
)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości